انواع شومینه

انواع شومینه

انواع شومینه

شومینه خوب فقط وسیله ای برای گرم کردن یک اتاق نیست  بلکه اغلب یک سازه عظیم است که به قسمت مرکزی فضای داخلی تبدیل می شود. چوبی ، دیواری و… اینها فقط برخی از انواع شومینه ها است که می توانید مدل مناسبی از آنها انتخاب کنید. علاوه بر این، شما باید در مورد نوع سوخت و طراحی شومینه تصمیم بگیرید که بازدهی انرژی کل سیستم به آنها بستگی دارد.

ما در دکوراسیون راش یکی از فروشندگان شومینه گازی در شیراز و شومینه برقی در شیراز شما را با انواع شومینه آشنا میکنیم.

انواع شومینه با توجه به نوع سوخت مصرفی

انواع شومینه

شومینه های چوبی

بزرگترین مشکل در نصب آنها ساخت دودکش مناسب است اگر خیلی طولانی باشد ، چوب به سرعت می سوزد. در صورت کوتاه بودن ، دود به دلیل عدم جریان کافی هوا می تواند وارد اتاق شود. در نتیجه متخصصان باید درگیر محاسبه و نصب باشند. بقیه جزئیات چنین شومینه جعبه شومینه و درگاه است. در طراحی کلاسیک ، کوره ها از نوع باز ساخته می شوند ، زمانی که آتش فقط با چند ده سانتی متر از فضای اتاق جدا می شود. جعبه های شومینه بسته از نظر مصرف انرژی و ایمنی بیشتری در نظر گرفته می شوند .  یک درب شیشه ای یا سرامیکی معتدل بین آتش و اتاق نصب شده است که می تواند تا 800 درجه سانتیگراد را تحمل کند. برخی از تولیدکنند گان از فناوری شیشه تمیز برای جلوگیری از دود استفاده می کنند.  به عنوان ماده ای برای کوره ، از آجرهای نسوز ، بلوک های سرامیکی یا سازه ای آماده ساخته شده از چدن یا فولاد مقاوم در برابر حرارت استفاده می شود.

انواع شومینه

شومینه های گازی

علاوه بر طراحی جعبه شومینه، این شومینه ها تفاوت چندانی با شومینه چوبی ندارند.  همچنین به یک دودکش خوش ساخت نیز احتیاج دارند، اما فقط در صورت اتصال به شبکه گاز (متان – گاز طبیعی) می توانند کار کنند. شومینه های متحرک نیز وجود دارد که در صورت لزوم جابجایی آنها از اتاق به اتاق نسبتاً آسان است .از مزایای شومینه های گازی می توان به عملکرد بی صدا ، سهولت استفاده و سطح بالای ایمنی در برابر آتش اشاره کرد.

انواع شومینه

شومینه های برقی

در واقع ، این یک وسیله گرمایش الکتریکی معمولی است ، اما به عنوان یک کوره گرم شده است از آنجا که در اینجا از شعله باز استفاده نمی شود ، دودکش لازم نیست و به طور کلی ، استفاده از چنین دستگاهی بسیار راحت تر است  هر کجا پریز برق وجود داشته باشد ، این شومینه کار می کند و در عرض چند دقیقه محل را گرم میکند.

انواع شومینه

شومینه های زیستی (شومینه های محیط زیست)

در این شومینه ها از سوختهایی استفاده می شود که عملا دی اکسید کربن (بیواتانول یا الکل اتیل) در هنگام احتراق منتشر نمی کنند ، بنابراین نیازی به دودکش ندارند و هوای کافی برای نگهداری شعله وجود دارد که به لطف تهویه معمول وارد اتاق می شود. برای گرم کردن کل ساختمان ، قدرت چنین شومینه ها کافی نیست ، اما آنها یک افزودنی موثر برای گرمایش اصلی هستند. اولاً ، این وجود آتش سوزی است و ثانیا ، تمام 100٪ انرژی گرمایی که در طی احتراق آن بدست می آید دقیقاً صرف گرم کردن اتاق می شود ، بدون اینکه گرما از بین برود. به طور معمول ، این شومینه ها اندازه کوچکی دارند و یا درون دیوار فرو رفته اند یا به روش باز نصب می شوند

انواع شومینه به روش نصب

با توجه به روش نصب ، شومینه ها را می توان به دو قسمت داخلی ، دیواری ، گوشه ای و جزیره ای تقسیم کرد. هر یک از این راه حل ها مزایا و معایب خاص خود را دارد و انتخاب هر یک از آنها به فضای موجود در اتاق و تنظیمات داخلی بستگی دارد.

شومینه های توکار

مقرون به صرفه ترین گزینه از نظر فضای اشغال شده است. چنین مدلهایی به دیوار تعبیه شده یا به صورت ستونی ساخته می شوند که قسمت پایین آن جعبه آتش است و قسمت فوقانی آن دودکش است.  از نظر نصب ، این شومینه خوب است اگر طراحی آن قبلاً در پروژه خانه گنجانده شده باشد. در غیر این صورت ، در حین نصب ، باید دیوارهای مربوط به خود را خراب کنید و علاوه بر آن یک دودکش بگذارید. در عین حال ، دور از واقعیت است که همه چیز دقیقاً در مکانی که می خواهید شومینه را نصب کنید .

انواع شومینه

شومینه های دیواری

این مدل برای اتاق های کوچک مناسب نیست ، زیرا تمام عناصر آن در اتاق مقابل دیوار قرار دارد. با توجه به اینکه ساخت سقف مقاوم در برابر حرارت نیز مورد نیاز است با وجود اندازه ، مدل دیواری یکی از متداول ترین ها برای گرم کردن با چوب یا گاز است ، زیرا طراحی آن امکان نصب در خانه ای را که از قبل ساخته شده است ، می کند.

انواع شومینه

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.